BURSA / ORHANGAZİ - Gedelek Orhan Öcalgiray İlkokulu

0 224 586 50 27 / 0546 539 12 26
Gedelek Mahallesi / Orhangazi/Bursa
Vizyon
Öğrencilerimizi beden,zihin,ahlak,ruh ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı bir şekilde gelişmiş hür ve bilimsel düşünme gücüne geniş dünya görüşüne sahip,topluma karşı sorumluluk duyan yapıcı ve yaratıcı verimli kişiler olarak yetiştirmek.
Misyon
Atatürk İlke ve inkılaplarına bağlı kalarak Milli eğitimin temel almaları doğrultusunda Milli ve manevi değerlerimize bağlı,çağdaş düşünceli,sorumluluk duygusunu bilen,kendine güvenen çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek,ülkemizin ihtiyaç duyduğu alanlarda yüksek öğrenime öğrenci yetiştirmek.
08:50 -14:50
Lojman
3 -
Ulaşım
Ulaşım sorunu yoktur. Köyümüzden her saat başı Münübüs İlçeye gitmektedir. İlçeden de köyümüze gelmektedir.
Yerleşim Yeri
Mahallemiz 450 hanelidir. Geçim kaynağı turşuculuk ve zeytinciliktir. Mahallemizde 30 kadar küçük çapta turşu işletmesi,15 kadar büyük çapta turşu fabrikası vardır. Yurt içi ve yurt dışı turşu ihracatı yapılmaktadır. Her yıl Eylül ayında mahallemizde turşu festivali yapılmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Mahallemiz İlçe Merkezine 7 km uzaklıktadır.İl Merkezine 41 km. olup, Bursa-İstanbul Ana yolu üzerindedir.
Okulumuz ilk ve orta öğretimi birlikte yapan kurumdur.
Okul bahçesinde voleybol,futbol ve basketbol sahaları bulunmaktadır.
Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul Projelerimiz aktif olarak devam etmektedir.
Diğer Hususlar
Okulumuz Taşıma Merkezi okullar kapsamında olup,Okulumuza Gedelek altından, Karsak ve Gemiç Mahallelerinden öğrenci taşınmaktadır.